Salter Brecknell

Varumärket Salter Brecknell har alltid förknippats med globala vägningstillverkare och har setts i många olika skepnader under det senaste århundradet.

Charles W Brecknell and Co grundades 1913 i Birmingham, England och var det första företaget som tillverkade synliga vågar för grossistindustrin. Företaget fortsatte att expandera in på 1920-talet och köptes av W & T Avery Limited 1926.

Varumärket Salter har också spelat en roll i Brecknells historia och produkten såldes under namnet Salter Brecknell under flera år när Weigh Tronix och Avery Scales slogs samman och bildade Avery Weigh-Tronix 2003. Varumärket har sedan dess ommärkts som ” Brecknell’ och fortsätter att säljas under detta namn idag.

Brecknell har vuxit till att bli en global ledare inom vägningslösningar, designade och tillverkade med fokus på högvärdiga, exakta vågar, för enkel användning i varje vägningsapplikation.

Brecknells produkter finns i de flesta industrier världen över, från industriell vägningsutrustning till kontors- och medicinska vågar. Brecknells globala närvaro säkerställer högsta kvalitet på service och support till våra kunder.

 

 

Endast ett sökresultat

Endast ett sökresultat