Kontakt

Fiska.nu

Telefon: 036 – 13 97 55
Mail hej@fiska.nu

Det finns möjlighet att hämta beställning direkt från vårt lager. Adressen är Öggestorp 24, Tenhult.

Fiskebutiken

Tel 036 – 13 97 55
Mail info@kurres.com

Öppettider Höst/vinter 2022
Måndag – Fredag 09:00 – 17:00
Helger efter överenskommelse

Adress
Kurres Fiskeshop AB
Öggestorp 24
561 62 Tenhult

Adress: Öggestorp 24, Tenhult

Vanliga frågor / FAQ

FAQ – Läs gärna igenom de vanligaste frågorna

Vad kostar frakten?

Handlar du för över 999kr så är det fraktfritt. För mindre ordrar debiterar vi en fraktkostnad på 69kr. Möjlighet finns också att för små produkter välja Varubrev för 39kr

Vilka betalningssätt erbjuder ni?

Klarna Checkout 
Kortbetalning, Faktura, Delbetalning,
Internetbank,eller Konto

Stripe
Kortbetalning

Swish

Hur lång leveranstid?

Finns varan i lager så är standard leveranstid inom Sverige 1-3 arbetsdagar.

Var håller ni till?

Vi har en fysisk butik i Öggestorp, alldeles intill RV31/40

Kan ni hjälpa mig att välja rätt?

Självklart!
Vår personal kan det mesta om fiske och hjälper er gärna. Kanske har ni en fråga om vad som passar var, eller vill kombinera produkter efter eget tycke? Inga problem!
Ring eller maila…

What about international orders?

We deliver within the EU.
Shipping 199 kr

Where is the shop located?

Our fishing shop is located in Öggestorp. The address is Öggestorp 24 in Tenhult.

Fiska.nu – Din fiskebutik online!

Kurres är ett företag som grundades som sportfiskebutik i Jönköping redan i slutet av 70-talet, och vi har sålt fiske på nätet i över 15 år. Hos oss hittar du rätt prylar till just ditt fiske. Det spelar ingen roll vad du ska fiska. Vi som jobbar här har brett kunnande och intresse, och vi hjälper dig gärna att välja och kombinera produkter.
Vi väljer leverantörer och produkter med omsorg, och köper bara in högkvalitetsprodukter vi själva använder eller kan tänka oss att använda. Nytänkande är vårt driv och vi försöker gå vår egen väg med nya, intressanta fiskeprylar. Vi har självklart de flesta fisketillbehör från de ledande varumärkena i branschen, men även ett sortiment av unika fiskesaker som du bara hittar här.

Brett sortiment av fiskeutrustning

Här hittar du fiskedrag som wobblerpopperjerkbaitspinnareskeddragjiggargummibetentrolling m.m. Vi har självklart även fiskekläder, fiskerullar, fiskespön och alla typer av fisketillbehör för ett lyckat fiske. Allt från tafs, lekande, beteslås, fiskelina till metkrok och flöten. Gädda, abborre, gös, havsöring, lax. öring eller regnbåge – Oavsett vad du ska fiska så kan vi hjälpa dig med utrustning. Om det så är enkelt mete vid bryggan, eller avancerat trollingfiske. Vi kan gäddfiske, gösfiske, abborrefiske, laxfiske, öringfiske, rödingfiske, jerkbaitfiske, spinnfiske, vertikalfiske, havsfiske, fjällfiske, mete, specimenfiske, flugfiske, pimpelfiske, ismete m.m.

Kundservice

Oavsett om du är nybörjare eller proffs är du lika välkommen. Vi vill mer än gärna hjälpa er, och har ni frågor så får ni gärna maila eller ringa oss. Vi får ofta frågan om vi kan kombinera haspelset, spinnset, trollingset och andra kombinationer av spö och rulle. Det kan vi, och vi gör rabatterat paketpris på fiskeset! Hör av er om ni har såna önskemål. Råkar ni ha vägarna förbi Jönköping är vi varmt välkomna att besöka vår sportfiskebutik som ligger alldeles vid Vättern. Kaffet står alltid på. Annars beställer ni enkelt er fiskeutrustning direkt här i vår e-handel. Vi bjuder på  frakten inom Sverige när du handlar för 600 kr eller mer. Beställningar inkomna innan 13:00 försöker vi skicka samma dag.