Kontakt

Fiska.nu E-handel

Har du frågor så nås vi på telefon eller mail.

Telefon: 036 – 13 97 55
Mail hej@fiska.nu

Det finns möjlighet att hämta ut er beställning i vår butik. Välj fraktsätt “Hämta i butik” i kassan.

Adressen är Bengtssons Cykel & Service AB Evedal 1, 574 76 Korsberga. Gå till fiskeavdelningen.

Välkommen till vår fiskebutik i Korsberga!

Fiska.nu drivs av Bengtssons Cykel & Service AB i Korsberga, strax utanför Vetlanda. Vi har ett av Sveriges största fiskesortiment och har kunder som reser långa vägar för att besöka oss. I butiken säljer vi förutom fiske även allt inom: Jakt, Fritid, Skog, Trädgård, Maskin, ATV och Cykel. Utbudet växer hela tiden, men bara med noggrant utvalda produkter från etablerade varumärken. 

Telefon Fiskebutiken

Tel: 0383 – 20175

Öppettider Fiskebutiken

Måndag – Fredag 07:00 – 18:00

 

 

 

 

 

Fiska.nu har flyttat till Korsberga!

Fiska.nu drivs nu av Bengtssons Cykel & Service AB i Korsberga. Vi som jobbat i Öggestorp flyttar med dit, och vi hälsar alla kunder välkomna dit.

Presentkort och reklamationer

Presentkort och eventuella reklamationer som avser Kurres Fiskeshop hanteras av Bengtssons. Om du inte har möjlighet att ta dig till Korsberga, så kontakta oss via telefon eller mail så kan vi frakta produkterna kostnadsfritt. Vi nås fortsatt på telefon 036 – 13 97 55 eller mail info@kurres.com

 

Vanliga frågor / FAQ

FAQ – Läs gärna igenom de vanligaste frågorna

Handlar du för över 999kr så är det fraktfritt. För mindre ordrar debiterar vi en fraktkostnad på 69kr. Möjlighet finns också att för små produkter välja Varubrev för 39kr

Klarna Checkout 
Kortbetalning, Faktura, Delbetalning,
Internetbank,eller Konto

Stripe
Kortbetalning

Swish

Finns varan i lager så är standard leveranstid inom Sverige 1-3 arbetsdagar.

Vi har en fysisk butik i Korsberga, strax utanför Vetlanda. Adressen är Bengtssons Cykel & Service AB Evedal 1, 574 76 Korsberga

Självklart!
Vår personal kan det mesta om fiske och hjälper er gärna. Kanske har ni en fråga om vad som passar var, eller vill kombinera produkter efter eget tycke? Inga problem!
Ring eller maila…

We deliver within the EU.
Shipping 199 kr

Our fishing shop is located in Korsberga, close to Vetlanda. The address is: Bengtssons Cykel & Service AB Evedal 1, 574 76 Korsberga

Fiska.nu – Din fiskebutik online!

Hos oss hittar du rätt prylar till just ditt fiske. Det spelar ingen roll vad du ska fiska. Vi som jobbar här har brett kunnande och intresse, och vi hjälper dig gärna att välja och kombinera produkter.
Vi väljer leverantörer och produkter med omsorg, och köper bara in högkvalitetsprodukter vi själva använder eller kan tänka oss att använda. Nytänkande är vårt driv och vi försöker gå vår egen väg med nya, intressanta fiskeprylar. Vi har självklart de flesta fisketillbehör från de ledande varumärkena i branschen, men även ett sortiment av unika fiskesaker som du bara hittar här.

Brett sortiment av fiskeutrustning

Här hittar du fiskedrag som wobblerpopperjerkbaitspinnareskeddragjiggargummibetentrolling m.m. Vi har självklart även fiskekläder, fiskerullar, fiskespön och alla typer av fisketillbehör för ett lyckat fiske. Allt från tafs, lekande, beteslås, fiskelina till metkrok och flöten. Gädda, abborre, gös, havsöring, lax. öring eller regnbåge – Oavsett vad du ska fiska så kan vi hjälpa dig med utrustning. Om det så är enkelt mete vid bryggan, eller avancerat trollingfiske. Vi kan gäddfiske, gösfiske, abborrefiske, laxfiske, öringfiske, rödingfiske, jerkbaitfiske, spinnfiske, vertikalfiske, havsfiske, fjällfiske, mete, specimenfiske, flugfiske, pimpelfiske, ismete m.m.

Kundservice

Oavsett om du är nybörjare eller proffs är du lika välkommen. Vi vill mer än gärna hjälpa er, och har ni frågor så får ni gärna maila eller ringa oss. Vi får ofta frågan om vi kan kombinera haspelset, spinnset, trollingset och andra kombinationer av spö och rulle. Det kan vi, och vi gör rabatterat paketpris på fiskeset! Hör av er om ni har såna önskemål. Råkar ni ha vägarna förbi Vetlanda med omnejd är ni varmt välkomna att besöka vår sportfiskebutik som ligger i Korsberga. Kaffet står alltid på. Annars beställer ni enkelt er fiskeutrustning direkt här i vår e-handel. Vi bjuder på  frakten inom Sverige när du handlar för 999 kr eller mer. Beställningar inkomna innan 13:00 försöker vi skicka samma dag.