Frakt och leveransvillkor

Allmänt

Vi är ett svenskt företag med eget lager. I princip alla produkter du ser på hemsidan har vi på vårt lager, redo för omgående leverans. Vi använder oss mestadels av Postnord för våra leveranser. Vår standardfrakt är Leverans till ombud, med du kan också välja Hemleverans eller Varubrev till brevlåda/dörr. Det finns också möjlighet att hämta din beställning i vår butik.

Leveranstid

Vår målsättning är att skicka din beställning samma dag den kommer in. Skulle det uppstå en försening eller annat problem så meddelar vi alltid detta. Leveranstiden brukar vara 1-2 vardagar. Läs mer om leveranstid vid de olika fraktsätten här nedanför.

Våra fraktalternativ

Fraktfri gräns

Handlar du för över 1000 kr så levereras din order utan fraktkostnad till närmaste Postnord-ombud. För mindre beställningar erbjuder vi frakten “Varubrev till brevlåda” för endast 39 kr.

Spåra paket

Med Postnords tjänst Spåra brev, paket och pall kan du följa paketet hela vägen. Har du inte fått sändningsnummer i mail från oss så skicka ett mail till hej@fiska.nu så skickar vi det.

Ej uthämtade paket (ombud)

Paketet ligger hos ombudet i 7 dagar, innan det skickas tillbaka till vårt lager. Du får en avisering skickad till dig via PostNord App eller sms/e-mail när paketet finns att hämta ut hos ditt postombud. Det är viktigt att hämta ut paketet inom 7 dagar. Görs inte detta och paketet går tillbaka till oss, så förbehåller vi oss rätten att debitera dig 250 kr för ej uthämtat paket. Detta för att täcka våra kostnader för returfrakt och administration. Kostnaden dras av från beloppet som återbetalas till dig.

Returer

Kontakta oss först vid eventuell retur. Vi skickar returfraktsedel med instruktioner, om du inte har möjlighet att ordna frakten själv. Vi har inte möjlighet att hämta ut paket hos ombud, utan alla returer skall skickas som företagspaket direkt till oss. Kostnad för vår returfrakt är 79 kr. Maila till hej@fiska.nu

Kontaktuppgifter

Har du frågor så är du välkommen att kontakta oss. Här är våra konktaktuppgifter:

Kurres Fiskeshop AB (Fiska.nu)
Öggestorp 24
561 62 Tenhult

Telefon kundtjänst: 036 – 13 97 55
E-mail kundtjänst: hej@fiska.nu