Relax

Relax Lures startades i slutet av 1992 av Witold Kowalczyk i Bielawa, Polen. Witold, en andra generationens fiskare, föddes i Polen och flyttade till U.S.A. i slutet av 1970-talet. När han återvände för att besöka Polen varje år tog han med sig amerikanska designade mjuka beten på fisketurer.

Witold märkte att inte alla betesformer var effektiva i polska och europeiska sjöar och floder. Han bestämde sig då för att börja skapa nya originalbeten och färger för den europeiska marknaden med hjälp av produktionstekniken och kunskapen från USA. Sedan början av 1990-talet tillverkar företaget några av de bästa mjuka betena, och tusentals färgkombinationer, som används av sportfiskare entusiastiskt runt om i världen idag.

Witold Kowalczyks fräscha och kreativa idéer inom fiskeindustrin bidrog till att revolutionera den europeiska fiskevärlden. I slutet av 1990-talet skapade han Kopyto Lure som fortfarande är en av de mest effektiva och kopierade mjuka beten i världen än i dag. Relax Lures tillverkas i U.S.A. och distribueras över hela världen genom Polen. Våra högkvalitativa beten är fortfarande utvecklade och testade på europeiska och amerikanska vatten. Relax Lures erbjuder för närvarande över 25 olika beten i olika former, storlekar och det största färgsortimentet i världen. Vi fortsätter att driva framåt genom att erbjuda nya beten och färger varje år.

2015 drabbades Witold av en hjärtattack när han fiskade på sin båt och gick tyvärr bort. Hans livslånga passion och kärlek till fiske ingjutades i hans tre söner som ytterligare fortsätter hans drivkraft och passion för fiske, med Daniel “Jankes”, som är den äldste sonen, som fortsätter att driva Relax Show.

Visar alla 5 resultat

Visar alla 5 resultat

Beten Abborrfiske

Relax 2,5″ Ripper Kopyto

39 kr

Beten Abborrfiske

Relax 2″ Ripper Kopyto

39 kr

Beten Abborrfiske

Relax 3″ Ripper Kopyto

45 kr
49 kr

Gummibeten & Jiggar

Relax Ripper Kopyto 6″

25 kr