Plano

Idén till plano föddes tidigt. År 1952 återvände Warren “Pete” Henning från en fisketur i Florida med önskan att förbättra redskapslådan. Trött på skrymmande metalllådor som snabbt rostade, satte Pete sig för att skapa en lättare, rostsäker produkt som tål saltvattens fisketurer. Hans design ersatte metall med plast, vilket minskade vikten samtidigt som den gav hållbar, mångsidig förvaring. Detta återuppfattade koncept tog också bort risken för rost, eftersom plast motstår vatten- och rostbildning.

En enkel men revolutionerande idé förändrade hela fiskeindustrin och har blivit standarden i moderna redskapslådor överallt idag. Men tackelboxen var bara början för Plano Molding Company. Vi insåg snabbt att grundkonceptet med gjuten plastförvaring kan gynna mer än bara fiskare.

Vår produktserie innehåller nu lagringsalternativ för vapenägare, bågskyttar och jägare. Vi har mjuka fodral och hårda fodral; ryggsäckar och duffels; lådor av alla former och storlekar. Vi vågade till och med utanför utomhusindustrin för att uppfinna kategorin kosmetisk organisation med Caboodles®, och tog sedan organisationen till hantverksindustrin med Creative Options®.

Allt började med en tackelåda, men den har vuxit till mycket mer. Vi tar hand om dig genom att ta hand om din utrustning. Tack för att du litar på oss för att SKYDDA DIN PASSION.

Visar alla 17 resultat

Visar alla 17 resultat

59 kr
129 kr
749 kr
339 kr
309 kr
Slut i lager
279 kr
1699 kr
699 kr
499 kr
499 kr