Kamasan

Med krokar från Kamasan kan man fiska både större rovfisk och mindre arter. Deras krokar passar för både majs- och pastabeten, för lövmask, maggots och mygglarver. Kamasan Wide Gape Specialist är en metkrok som visat sig effektiv vid regnbågsfiske vilket engagerar en stor del fiskare i norden. Med ett stort utbud och en alltid lika hög kvalitet på sina krokar har Kamasan kommit att utmärka sig på marknaden. Det finns en krok för alla och man kan utan tvekan köpa på sig ett flertal krokar på en gång.

Kamasan är snabba med att använda den teknologi som finns tillhands och de har stor utvecklingshistorik. I takt med att det kommer nya och starka material, är chansen stor att dessa också finns i krokarna från detta namnkunniga varumärke inom fiske. Vissa av deras krokar är korrosionsbehandlade för att de ska passa för havsfiske och detta är bara ett exempel på hur deras produkter alltid är anpassade efter det fiske som deras krokar är tänkta till.

Med krokar från Kamasan får man säkra krokar som är pålitliga och som passar stora tunga fiskar. De finns i olika storlekar så att man enkelt kan hitta den krok som passar en själv bäst. Oberoende av vad för slags fisk man hoppas på är Kamasan krokar redo att hjälp till.

Kamasan är kända på flera håll i världen för sina fiskekrokar som är av högsta kvalitet. Fiskekrokarna används flitigt och de främsta är bland annat Kamasan Aberdeen Short Shank, Kamasan Eyed Whisker Barb och Kamasan Wide Gape Specialist. Dessa krokar är prisvärda och av mycket bra kvalitet. Vill du ha krokar som utstår stor belastning är Kamsan ett varumärke att överväga.

Visar alla 10 resultat

Visar alla 10 resultat

Krokar & Stingers

Kamasan Animal

39 kr
-43%

Krokar & Stingers

Kamasan B380 10-pack

139 kr79 kr
39 kr

Krokar & Stingers

Kamasan B900c Crab Hook

49 kr
39 kr

Krokar & Stingers

Kamasan Jigg Hook

49 kr

Krokar & Stingers

Kamasan K58 Bait Holder Krok

39 kr

Krokar & Stingers

Kamasan K60 – Worm Hook

39 kr