Baltic

Baltic Lifejackets är ett svenskt företag baserat i Älgarås mitt emellan Stockholm och Göteborg, och sedan 1977 har vi varit dedikerade att förbättra säkerheten för dem som befinner sig på eller nära vattnet. Din säkerhet är vår främsta prioritet.

Baltic utvecklar och tillverkar flyvästar, flytkläder och en mängd andra säkerhetsprodukter för sjölivet såsom bojar och säkerhetslinor. Vi kompromissar aldrig med din säkerhet och investerar därför mycket i kompetens, processer och material för att leverera produkter som är både funktionella och bekväma samtidigt som de ser bra ut. Vårt engagemang för kvalité har gjort oss till den största tillverkaren i Europa av flytvästar och flythjälpmedel, och genom stadig tillväxt är vi nu representerade i över 50 länder.

Baltic har ett mycket brett sortiment och vi är stolta över att vi har en flytväst för alla, även fyrbenta familjemedlemmar. Vi har västar för alla typer av aktivitet på vattnet, från jollesegling, kajak och SUP till semestersegling och Superyachts. Det breda utbudet av modeller finns dessutom I en mängd olika färgval.

För kommersiell verksamhet har vi ett speciellt sortiment med M.E.D./SOLAS-godkända produkter, både uppblåsbara modeller och västar med fast flytmaterial. Som tillbehör finns bland annat PVC-överdrag som skyddar mot till exempel slitage, olja, mögel och UV-strålning samt svetsskydd. M.E.D./SOLAS-västar finns med bärkraft upp till 305N vilket är lämpligt I kombination med skyddskläder eller tung utrustning.

I vårt sortiment ingår också flytkläder, säkerhetsselar, livbojar, tillbehör, reservdelar och kläder.

Visar 1–24 av 41 resultat

Visar 1–24 av 41 resultat

199 kr
199 kr

Flytvästar

Baltic Axent Röd

549 kr

Flytvästar

Baltic Axent Svart

549 kr
-29%
1399 kr999 kr