Black Friday Fiske 2023

Black Friday 2023 på Fiska.nu innebär en extrem REA på fiske, Vi smygstartar fredagen den 17 november, och sen kör vi hela veckan. Upp till hela -70 % rabatt! Vissa produkter finns väldigt få kvar av, så först till kvarn gäller!

Lagerrensning med kraftiga prissänkningar på alla möjliga fiskeprylar. Fiskeset, fiskespön, fiskerullar, fiskedrag, ekolod, fiskeväskor och diverse tillbehör, från tillverkare som Abu Garcia, Daiwa, Westin, Berkley, Svartzonker, Savage Gear, CWC, Strike Pro, Rapala, Wolfcreek, Myran och många andra kända märken.

  • REA på fiskeutrustning
  • Spinnfiske, flugfiske, mete, trolling
  • Upp till -70 % rabatt
  • Först till kvarn

Black Friday Fiskeutrustning

På Black Friday 2023 kommer du att kunna fynda sportfiskeprylar som aldrig förr! Vi kommer att ha rea på fiskeutrustning inom t.ex haspelset, spinnset, spön, rullar, fiskedrag, fiskeväskor och en massa annat. Vi laddar rejält i år med bra erbjudanden online och i vår butik. Du kommer att kunna hitta massvis med prissänka produkter, men först till kvarn gäller. Vissa produkter finns i få exemplar.

När är Black Friday 2023?

Black Friday har sitt ursprung i USA där fredagen efter Thanksgiving är starten för julhandeln. Thanksgiving är alltid är fjärde torsdagen i november. I år är Black Friday Fredagen den 24 november 2023. Black Week har på senare år blivit ett begrepp. Håll utkik här ifall vi får för oss att tjuvstarta Black Friday.